Exclusieve Coaching met Professor Dokter Guy T'Sjoen


speciaal voor vrouwen die worstelen met het cijfer op de weegschaal


Overgewicht & Hormonen. 
Wat Als Afvallen Niet (Meer) Lukt?

Dit webinar werd al door 1.648 vrouwen bekeken

Professor Dr. Guy T'Sjoen

Professor en topdokter Guy T'Sjoen is diensthoofd endocronologie in UZ Gent en hoogleraar aan de UGent. Hij heeft als missie het doorbreken van medische taboes. En het doorbreken van de pseudowetenschap. Zeker als het over hormonen gaat.

Arno Monsecour

Na zijn studies - diëtist - specialiseerde Arno zich tot internationaal gecertificeerd Precision Nutrition Expert. En mindsetcoach. Het is zijn missie om het maximale potentieel bij zoveel mogelijk mensen te ontplooien. Op weg naar mentaal en fysiek de beste en gezondste versie van zichzelf.


speciaal voor vrouwen die hulp zoeken bij afvallen

Na dit gratis webinar:

  • Kan je de hormonen  - die invloed hebben op lichaamsgewicht -  in jouw voordeel laten werken ipv in jouw nadeel.  Ga je correct aan de slag met deze krachtige inzichten? Dan merk je dat aan het cijfer op de weegschaal.
  • Ken je de wetenschappelijke feiten achter de 5 meest hardnekkige mythes over hormonen én overgewicht. Ze zijn verrassender dan je denkt.
  • Ontdek je een bewezen 5-stappenplan. Als je het correct toepast,  kan je  5% van je lichaamsgewicht verliezen. Zelfs al heb je 7 afvalpogingen achter de rug. Niemand is te oud, te moe of te dik om eraan te beginnen.

Dit webinar werd al door 1.648 vrouwen bekeken

Disclaimer: de inhoud van deze online sessie / webinar / doet helemaal niks voor je als je geen actie onderneemt. Als je resultaten wilt boeken zal je dus aan de slag moeten met de inzichten, strategieën, tips en trucs. Schrijf dus enkel in als je bereid bent met een open geest te luisteren. Je beseft dat er geen succesvolle resultaten volgen zonder actie. Als paramedicus en precision nutrition expert kan en wil ik geen garanties geven. Het is mijn passie, missie en verlangen om zoveel mogelijk mensen te helpen zich maximuum mentaal en fysiek te ontplooien.