al 7012 lezers geïnspireerd 

In deze bestseller ontdek je hoe Leen, Saskia, Monique, Elly, Deborah...met emo-eten stopten. Zodat ze eindelijk het lichaam kregen waar ze naar verlangden. Zonder dieet - én zonder frustratie en stress.

Prof dr Guy T'Sjoen
Diensthoofd Endocronologie UZ Gent

We vullen hele bibliotheken met gezonde kookboeken, maar écht aan de slag gaan doe je met dit praktische boek van Arno Monsecour. Iedereen die bezig is met fysieke én mentale gezondheid vaart er op korte - maar nog belangrijker - ook op lange termijn wel bij

TOPVOEDINGSADVIES - Arno Monsecour - LEENSTRAAT 34 - 9070 HEUSDEN


Disclaimer: de inhoud van een boek / online sessie / webinar / doet helemaal niks voor je als je geen actie onderneemt. Als je resultaten wilt boeken zal je dus aan de slag moeten met de inzichten, strategieën, tips en trucs. Schrijf dus enkel in als je bereid bent met een open geest te luisteren. Je beseft dat er geen succesvolle resultaten volgen zonder actie. Als paramedicus en precision nutrition expert kan en wil ik geen garanties geven. Het is mijn passie, missie en verlangen om zoveel mogelijk mensen te helpen zich maximuum mentaal en fysiek te ontplooien.